> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Юрген Клоп е готов да хвърли Алисон в игра в неделя


48 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подсказа, че е готов да хвърли Алисон Бекер в игра при гостуването на Шефийлд Юнайтед в неделя. Както е известно, бразилският страж загуби баща си преди дни и не може да се прибере за погребението заради коронамерките.
Германецът заяви, че не е моментът за това изобщо да мисли дали да използва титулярния си вратар в неделния двубой.

Защитникът Диого Жота обаче има шанс да се завърне в игра за първи път от декември, докато Джеймс Милнър и Фабиньо най-вероятно ще подновят тренировки утре, така че за тях двубоят в неделя ще дойде твърде скоро. Последният контузен футболист е капитанът Джеймс Милнър, за когото Клоп заяви, че има шанс да изиграе още няколко мача през този сезон.

Имаме толкова много контузени играчи, които са лидери на отбора – Виржил, Мили, Джо, Жоел. Сега и Джордан. Всички те имат голямо влияние. Не знам какъв е най-добрият сценарий за Хендерсън. Със сигурност проблемът няма да бъде решен скоро, но има възможност да изиграе още няколко мача през този сезон.

Нямам коментар за това дали Алисон ще играе. Не е моментът да мисля и да говоря за това.
Диого тренира два пъти и изглежда добре, но много дълго време бе извън игра. Изглежда обаче обещаващо. Фабиньо все още не тренира с отбора. Това може да се случи утре за първи път. Същото важи и за Милнър.
Класирането в топ 4 е голямо предизвикателство, Не искаме да приказваме много. Искаме просто да спечелим възможно най-много мачове”, заяви Клоп.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading