> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефът на съдиите: Избрахме Ивайло Стоянов, защото той беше в топ-форма за дербито


Шефът на съдиите: Избрахме Ивайло Стоянов, защото той беше в топ-форма за дербито

0
0
186

Публикувана на: октомври 17, 2016

Председателят на Съдийската комисия Петър Петров даде пресконференцията. Шефът на футболните рефери разкри, че през ноември българска бригада ще свири световна квалификация. Той отказа да коментира дузпата за ЦСКА в мача с Левски, тъй като до него имало голям капацитет като Марк Бата.

„Не искам да коментирам дузпата в присъстевието на специалист в тази област като г-н Бата.Казах, че ще дойде точно за мача ЦСКА – Левски, бях учуден, че имаше тълкувания, че е бил повикан по спешност. Той ще бъде тук на 26 ноември следващия път, като Лудогорец и Левски играят на 30 ноември. Призоваваме всички клубове да приемат нашите международни съдии. Ние считаме, че имаме много добри съдии, които могат да свирят всички мачове. Ще има наша бригада през ноември, която ще свири световна квалификация. Постепенно мисля догодина да стигнем до съдии в Шампионската лига и Лига Европа, а също така и да имаме наши отбори в европейските турнири. Всечки желаем това да се случи и роботим в тази посока“, заяви Петров.

„Обсъждаме с г-н Бата вариантите за тези мачове. За дербито имаше варианти с Попов, Кабаков и други. Както един старши треньор си избира състава, така и ние. Ивайло свири перфектно европейската младежка квалификация Чехия – Молдова. Към този момент беше в топформа. Не мислете, че се решава безотговорно. Опитахме с Таско Тасков, но явно контузията му беше тежка. Сега преценихме, че не е готов, имаше операция през юли и не е готов. Покри теста, но след 60-ата минута куца. Трябва да се възстанови, за да е във форма в плейофите. Трябва да се лекува“, заяви шефът на Съдийската комисия към БФС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments