> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефовете на Берое призоваха феновете за търпимост към треньора


Шефовете на Берое призоваха феновете за търпимост към треньора

0
0
272

Публикувана на: септември 27, 2016

Ръководството на Берое излезе с официално изявление на своя сайт. В него шефовете на заралии призовават за търпение кън треньорския щаб.

Изявление на Ръководството на „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД и Национален фен клуб „Берое – Стара Загора“ Във връзка със създалото се напрежение сред футболната общественост на Стара Загора и региона през изминалата седмица се обръщаме към всички привърженици на „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД, като заявяваме, че въпреки последните неуспехи на футболния терен, имаме вяра във възможностите на представителния ни тим. Вярваме, че пораженията имат временен и инцидентен характер и изразяваме своята подкрепа към играчите и треньорите. С избора на новото треньорско ръководство декларирахме своята политика за изграждане на отбор с нов облик. Бяха извършени немалко промени в тази насока, но това е процес, който изисква стабилност и взаимно доверие и осъзнаваме, че постигането на поставените цели се нуждае от време. Ние целим изграждането на още по-силен „Берое“, такъв, какъвто искаме да го виждаме всички. Влагаме усилия в изграждането на дългосрочна стратегия за развитието на нашия клуб. Победите са желани от всички, но в спорта неминуемо се случват и поражения.

Призоваваме за единство от всички привърженици на ПФК Берое, защото отборът има нужда от стабилност в трудни моменти. Практиката през последните години е показала, че можем да се справим с разумен поглед и анализ на проблемите. Необходимо е да запазим самообладание, защото отборът има нужда от спокойна атмосфера, за да се върне възможно най-бързо към победния път. Доказали сме неведнъж, че можем да го направим и сме убедени, че ще го сторим и сега.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments