> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА спира старта на строежа на стадиона


0
0
2293

ЦСКА отложи старта на реконструкцията на ст. “Българска армия”. Причината е постъпила жалба в последния възможен момент, която е подадена от бившия заместник-кмет на район “Красно село” – Николай Веселинов. Той сигнализира началника на Националната дирекция по строителен, РДНКС, както и главния прокурор на България. Така случаят влиза в съда и няма как да е ясно кога сагата ще приключи.

“В деня, в който трябваше да съобщим, че получаваме най-важния за нас документ, да разкрием плановете си за бъдещето, както и да обявим организацията ни за последния мач на ст. “Българска армия”, с огромно съжаление и разочарование трябва да напишем друго.
След постъпила жалба в последния възможен момент всичко това се отлага за неопределено време. След входирането на сигнала, сега същият този професионален жалбоподател е входирал реална жалба, заради която вместо да влезе в сила, разрешителното за строеж трябва да влезе в съда.
Това ще сложи спирачки на всички наши планирани дейности и предвидени кампании, освен ако лицето не оттегли жалбата си в законовия срок. Можем само да гадаем какви биха били подбудите му да забави проект в полза на цял град, но го призоваваме да преосмисли решението си, защото няма нито една обективна причина да не получим разрешително за реконструкция на рушащо се съоръжение, което ще превърнем в приказно място.
Вярваме, че нищо не е в състояние да спре изпълнението на целта ни, но и недоумяваме как е възможно в правова държава всяко намерение за нещо позитивно да бъде поставяно под непрекъснат обстрел и да се случва толкова трудно”, обявиха от ЦСКА.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx