> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА спасява лиценза с измама, гръмна вестник!


ЦСКА спасява лиценза с измама, гръмна вестник!

0
0
245

Дата: април 17, 2015

В ЦСКА намериха начин да спасят лиценза с измама, която намирисва на съд, пише в. „България Днес“. Вчера по горните етажи на администрацията на „Армията“ се извиваха опашки от служители и играчи. Те бяха принудени да подпишат документи, че се отказват от парите си, за да не пречат на получаването на лиценз.

Всички бяха привикани от Милко Георгиев. На срещата присъстваха още изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров, членът на УС иво Котев, директорът на международния отдел Владимир Рупов, пресаташето Иван Ченчев и администраторът Кирил Костов.

Най-ощетен се оказа почетният президент на „червените“ Димитър Пенев. Легендата е опростил на любимия си отбор над 300 000 лева. Голяма част от сумата, която Стратега има да получава, е от времето на управление на „Титан“. Членът на УС на „армейците“ Иво Котев също се е отказал от сериозна сума. Той се е споразумял с шефа на клуба, че не желае близо 10 000 лева. Пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев се е лишил от 6 дължими заплати.

Юношите на клуба, които имат договори с ЦСКА, също са се подписали, че се отказват от парите, които са заработили. Един от тях, Пол Александров, също подписа споразумение. Той се е отказал от 4 заплати.

Тези откази обаче са проформа, тъй като на всички, които са парафирали споразумения, за да може да се спаси лицензът, е обещано да им бъдат преведени парите до началото на идната седмица.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments