> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА дарява парите от билети от мача с Левски


ЦСКА дарява парите от билети от мача с Левски

0
0
143

ЦСКА ще дари парите от билети от мача с Левски, който е в петък от 18.00 часа на Националния стадион. Заради пандемията срещата ще се играе без публика, а от “Армията” пуснаха в продажба виртуални пропуски. Със събраните средства ще бъдат закупени респираторни апарати за лечебни заведения с недостиг.
“Наближава най-светлият християнски празник – Рождество Христово. Изпращаме една изключително тежка за всички нас година. Пандемията от коронавирус промени целия свят и със сигурност тази Коледа ще е по-различна от останалите. Ето защо и нашият коледен клип сега ще е по-различен.
Ние в ЦСКА, заедно с нашите верни привърженици винаги сме били едно голямо и задружно семейство, а семейството значи грижа, значи взаимност, значи любов.
Затова сме повече от отбор, защото и Вие сте повече от фенове.
В навечерието на Коледа ЦСКА продължава кампанията #ПовечеОтОтбор за събиране на средства за закупуване на респираторни апарати за лечебни заведения с недостиг на жизненоважните устройства. Ние не искаме да се стига до избор чий живот да бъде спасен!
ЦСКА ще дари всички средства, събрани от продажбата на виртуални билети за дербито срещу вечния съперник Левски.
Стартът на кампанията бе поставен успешно преди двубоя срещу Рома в Лига Европа. Нека всички помогнем за събиране на повече средства! Вашата подкрепа може да спаси човешки животи!
Билетите са на стойност 10, 50 или 100 лв. Всеки сам може да реши каква сума желае да дари. Със закупуването на вашия виртуален билет, всеки от вас ще получи QR код с послание от нашите футболисти.
Като партньор на ЦСКА в кампанията, URBO се отказва от административни такси по обслужване на системата!
Нека докажем, че ЦСКА е #ПовечеОтОтбор”, съобщиха от ЦСКА.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x