> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Царско село с нов президент


0
0
369

Иво Андреевски е новият президент на Царско село, заемащ осмото място в efbet Лига. До момента той беше изпълнителен директор на клуба, но от началото на седмицата е президент, като вероятно е иззел функциите от собственика Стойне Манолов. Андреевски даде интервю пред клубния сайт, свързано с организационните промени и целите на отбора:

  • Г-н Андреевски, вече сте президент на Царско село. На какво се дължи тази промяна?
  • От вчера съм вписан като президент в Търговския регистър. Наложиха се организационни и структурни промени. Хората, които оставаме и ръководим клуба са същите. Това е структурна промяна, която правим за доброто на футболния клуб, касаеща първия отбор и работата в детско-юношеската школа.
  • Как върви подготовката на отбора?
  • Във връзка с пандемичната обстановка трябваше да останем да се готвим в София. Подготовката върви по план. Разговарях с Любо Пенев. Играчите са здрави. Вероятно ще привлечем 1-2 нови попълнения преди старта на шампионата.
  • От България или чужбина, в последната година успяхте да направите добри трансфери?
  • Ние не делим футболистите на чужденци и българи. Опитваме се да привличаме млади и перспективни играчи, които да развиваме. Съвсем професионално се отнасяме към селекцията в клуба. Внимателно и осторожно. Разчитаме до 1-2 години Царско село да се издържа от продажба на играчи. Имаме един от най-добрите треньори в България, което е цяло богатство в клуба.
  • Миналия сезон играхте бараж за оцеляване, а за този какви са целите?
  • Тези организационни промени в клуба ги правим във връзка с това, че не приляга на Царско село да се бори за оцеляване. Това го казвам въз основа на спортно-техническата база, която имаме и треньорското ръководство. Имаме една от най-добрите материални бази в България. Любо Пенев е богатство за всеки клуб да го има. Като президент на клуба ще вдигна доста летвата. Ще работим в два аспекта – трябва да формираме и продаваме футболисти, а другото перо е да подобряваме материалната база. Ако продължим да работим правилно може след 2-3 години да погледнем и към Лига Европа.
  • След влизането си в елита победихте и ЦСКА, и Левски. Каква е следващата цел?
  • Не е самоцел дали ще победим Левски и ЦСКА. Важното е всеки ден, с работата си в клуба, да налагаме марката Царско село, така че другите да се съобразят с нас. Това ще стане с последователна и упорита работа.

Снимка: fctsarskoselo.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments