> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Царско село е пред разпускане


стойне манолов

0
0
102

Шефът на Царско село Стойне Манолов и треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо бяха глобени с по 5000 лева след инцидентите на мача между двата тима от 12-ия кръг.
След мача беше разкрито, че Херо е влизал в съдийската стая и е говорил на висок глас с Владимир Вълков и неговите асистенти. Манолов е глобен с въпросната сума за “нанесени обиди към длъжностни лица”. Царско село е глобен с още 3000 лева, заради това, че като домакин е позволил на Херо да влезе без разрешение в съдийската стая.
“Когато човек казва истината го наказват. Демотивиран съм. Нямам право и да обжалвам, защото съм глобен със сума, към която не мога да имам претенции. Явно сме трън в очите на много отбори.
Има доста тимове зад нас, които са си мислели, че лесно ще ни прескочат. Честно да ви кажа, ако не се случи някаква промяна в БФС, ще разпусна отбора”, споделя пред “Мач Телеграф” бесният собственик на “царете”.
В срещата заралии биха с 2:0, а през голяма част от нея Манолов обижда именно Херо. Двамата са в открита война от доста години.
Иначе под ръководството на Любо Пенев Царско село зимува на осмо място в класирането със 17 точки, като е на 7 т. от шестия ЦСКА 1948.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x