> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Янев поема към Швейцария


Христо Янев поема към Швейцария

0
0
62

Публикувана на: март 8, 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев ще изкара стаж в Швейцария в началото на месец май, пише вестник „Тема Спорт“. Той ще бъде изпратен в Нион от БФС във връзка с курсовете за лиценз УЕФА „Про“, които кара в момента в НСА. Престоят на наставника в алпийската страна ще е между 1 и 6 май, когато няма мачове от първенството или за купата. Армейците по програма играят на 27 април срещу Сливнишки герой, а след това чак на 18 май посрещат Балкан Варвара.

На стажа в Швейцария Христо Янев ще гледа тренировки на няколко швейцарски отбора, а реномирани треньори ще четат лекции на него и останалите родни наставници, които карат курсовете за УЕФА „Про“ лиценз. Сред колегите на Янев са Светослав Тодоров, Елин Топузаков и шефът на ДЮШ на Литекс Евгени Колев.

Христо Янев също така ще бъде изпратен от БФС и на няколко мача от Европейското първенство във франция през лятото. През септември или октомври ще посети и западноевропейски клуб, където ще изкара една седмица. Изпитът на Янев за „Про“ лиценз ще е в края на годината и тапията ще му позволи да води отбори в А група.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

Споделете
0
0

Comments