> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Херо спокоен за бъдещето си в Иртиш


Херо спокоен за бъдещето си в Иртиш

0
0
270

Дата: януари 9, 2016

Българският треньор Димитър Димитров-Херо замина днес за Турция, където стартира първия му лагер с Иртиш (Павлодар).

Димитров направи истински подвиг, след като от 10-о място изведе тима до шампионския плейоф. Павлодарци можеха дори да се преборят и за медали, но финансовите проблеми им попречиха.

„Всички чужденци от нашия отбор напускат с изключение на Томаш Иршак. Ще трябва да обновим състава, ще взимаме играчи на проби, и които имат качества и по-ниски финансови претенции, може и да привлечем“, коментира Димитров.

Тобол (Костанай), който завърши във втората половина на казахстанското първенство, привлече Фернандер Касай, играл при Херо като преотстъпен от Славия. За българския треньор Тобол ще бъде един от отборите, които ще играят важна роля в първенството на страната през новия сезон най-вече заради стабилното финансиране.

„Спокоен съм, въпреки огромното забавяне във финансово отношение. Имам уверението, а и знам че става така, старите задължения се изчистват с новите годишни бюджети. Смятам, че ние няма да имаме проблеми в това отношение, добави най-успешният български треньор в последните 15 години. От пристигането си в този тим той е взел едва 2 месечни възнаграждения, а все още чака други 6.

„Следя много първенства, най-много разбира се българското. Лоши неща се случват, ето сега може А група да остане с девет отбора, което е просто неприемливо от футболна гледна точка. Следя и холандското първенство и виждам, че някои момчета от тамошната втора дивизия, които бях харесал за Левски и щяха да донесат само дивиденти на клуба, вече са в първа дивизия и няма как да бъдат привлечени. Но такова е било решението на Левски и вече е минало, коментира още Херо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments