> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хамилтън остава в Мерцедес


0
0
312

Сър Люис Хамилтън подписа нов договор с Мерцедес. С него британецът получава възможност да заслужи този сезон рекордна осма световна титла във Формула 1. Миналата година 26-годишният пилот доминира, като се изравни по отличия с легендата Михаел Шумахер, а тази се очертава да е същото, защото болидите ще бъдат без съществени промени.
“Развълнуван съм, че се отправям към деветия си сезон със съотборниците си в Мерцедес. Нашият екип постигна невероятни неща заедно и ние с нетърпение очакваме да надграждаме успеха си още повече, като непрекъснато се стремим да се подобряваме както на пистата, така и извън нея. Също така съм решен да продължа пътуването, което започнахме, за да направим автомобилния спорт по-разнообразен за бъдещите поколения и съм благодарен, че Мерцедес изключително много подкрепи моето призив за справяне с този проблем. Горд съм да кажа, че полагаме тези усилия още тази година, като стартираме фондация, посветена на разнообразието и включването в спорта. Вдъхновявам се от всичко, което можем да изградим заедно и нямам търпение да се върнем на пистата през март”, каза Хамилтън.
Досега той се дърпаше от нов договор, защото искаше да преподпише за няколко години. Все още не са ясни условията по новия контракт. Люис също така искаше и около 50 млн. евро заплата, а немците му даваха с 10 млн. по-малко.

Люис спомогна за доминацията на Мерцедес толкова поредни години, а в отбора отчетоха това.
“Винаги сме били съгласни с Луис, че ще продължим, но много необичайната година, която имахме през 2020 г., означаваше, че отне известно време, за да завършим процеса“, обясни шефът на отбора Тото Волф.

“Заедно решихме да удължим спортните отношения за още един сезон и да започнем по-дългосрочен проект, който да направи следващата стъпка в общия ни ангажимент за по-голямо разнообразие в нашия спорт.
Състезателният рекорд на Луис стои редом с най-доброто, което спортният свят е виждал, и той е ценен посланик на нашата марка и нашите партньори.
Историята на Мерцедес и Луис се записа в историческите книги на нашия спорт през последните осем сезона и ние сме гладни да се състезаваме и да добавим още глави към него”, добави Волф.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments