> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Футболист №1 на България за 2020 г. става ясен на 19 януари


0
0
138

Победителите от 60-ата анкета “Футболист на годината” в България ще бъдат обявени на 19 януари 2021 г. на церемония по модела на връчените награди на ФИФА, съобщиха организаторите. Предвид предизвикателните времена и сложната обстановка по света заради пандемията от коронавирус и приоритета за опазване здравето на всички, събитието ще бъде виртуално. На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2020 г. след гласуването на спортните журналисти.
Ще бъде обявен треньор №1 на България и неговите подгласници.
Ще станат ясни и най-добрите футболисти в българското първенство за 2020 г. – най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, най-добър чужденец, най-прогресиращ млад играч.
Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол в България за 2020 г.
Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол.
За пета поредна година ще бъде връчена и специална награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“.
60-ата анкета „Футболист на годината“ се организира в партньорство от „Дакс Медия“, Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз.
Церемонията на 19 януари от 18,30 часа ще бъде излъчвана от партньорите на организаторите, както и от официалната фейсбук страница на националните отбори Team Bulgaria. Миналата година приза заслужи капитанът на Локо Пд Димитър Илиев. Нападателят е фаворит и сега.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x