> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на ЦСКА с тежки въпроси към Гриша Ганчев


0
0
483

Фенове от фен фракцията “Offenders” публикуваха гневна декларация, насочена срещу действията на ръководството на клуба. Повод за нея е продажбата на Али Соу. В тази връзка запалянковците задават четири въпроса към Господина, най-вероятно визирайки собственика на ЦСКА Гриша Ганчев.

Ето какви са те:

“5 години. 1825 дни. 43 800 часа. 2 628 000 минути. Точно толкова време ЦСКА си “играйка” по родните терени. И точно когато се разиграе и нещата придобият нормален и завършен вид, започва гаражна разпродажба – трансфери, наеми и изпращане по куриер за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!

Искаме да попитаме Господина разни неща и да получим този път ясни и конкретни отговори пред цялата червена общност, без срещи и увъртания. Та, по същество:

Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим отново напролет, когато е същинската борба на всички фронтове у нас?

Политиката на клуба умишлено ли е от типа “бит пазар” или просто някак си винаги така се получава всяка зима и лято?

Имаме ли амбиции да се борим за купа и титла или целта е “играйкане” и “продавкване” до откат и докато алъш-веришът върви?

Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките вместо говедата отново? Това, разбира се, е реторичен въпрос.

Нужно е да дадем и едно релевантно сравнение, понеже определени фенски кръгове и медии вече задвижиха колелото на пропагандата за “големите успехи” и стабилност, които се носят като манна небесна в Борисовата градина. Неуважаемият Христо Крушарски с поне два пъти по-малък бюджет от нашия за 3 години постигна успехи в два поредни сезона, като във втория финал за Купата победи избрания от вас тактически гений Милош Крушчич. Добре, че им взехме треньора, за да няма и трети такъв мач. (Бруно, мачкай!)

Ще завършим, припомняйки за пореден път, че ЦСКА трябва да е в борбата за всички възможни трофеи от първия до последния кръг, а не импровизирана сергия за футболисти. ЦСКА трябва да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това трябва да е нашият облик – сила, класа и шампионски манталитет, който в последните години позагубихме, но само в спортно-технически план, защото “Сектор Г” никога не е спирал да бъде първи. Виждаме това убеждение вече в съблекалнята благодарение на Акрапович, искаме да го виждаме и в Кулата на “Драган Цанков”. Освен ако таралежите вместо да “папкат змийчета” не обичат повече вкуса на седемстепенното меню от цифри.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments