> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас: Протеже на Стойчо осъди ЦСКА за 100 бона


Ужас: Протеже на Стойчо осъди ЦСКА за 100 бона

0
0
103

Дата: март 10, 2015

Бившият защитник на ЦСКА Сивард Спрокел е поредният бивш футболист, който осъди „червените“. Играчът от Холандски Антили е спечелил дело в размер на 44 хил. евро за неплатени заплати, а отделно от това трябва да му бъдат платени 4 хил. лева за престой в хотел, който бранителят погасил с пари от собствения си джоб.

Спрокел пристигна на „Армията“ през лятото на 2012 г., но не изигра нито един мач за „червените“. Той беше изритан от отбора след отпадането от Мура, а малко по-късно подписа с Ботев (Пловдив). Любопитно е, че той бе доведен в ЦСКА по изричното настояване на сегашния треньор Стойчо Младенов. В момента 31-годишният играч е част от втородивизионния кипърски Отелос.

От ЦСКА са били уведомени за въпросния случай в края на миналата седмица, като той става поредният, който Александър Томов и компания трябва да разрешат. Както е известно, вчера изтече срокът, в който парите си трябваше да получи испанският мениджър Уриарте, довел на „Армията“ Иван Боладо.

Той търсеше 45 хил. евро. До 17 март пък трябва да бъдат платени умопомрачителните 320 хил. евро на агента Генади Вучков.

„Меридиан Мач“

Споделете
0
0

Comments