> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ужас! Мениджъри искат ЦСКА да сдаде първото място


Ужас! Мениджъри искат ЦСКА да сдаде първото място

0
0
249

Дата: март 6, 2015

ЦСКА може да остане без 3 или 6 точки заради загубено дело от испанския мениджър Хоакин Барсена Уриарте. Той е осъдил „армейците“ за 45 000 евро, които трябва да прибере като комисионна по трансфера на нападателя от Екваториална Гвинея Иван Боладо на „Българска армия“ от зимата на 2012 г. Разбира се, този трансфер е от времето на „Титан“, които заробиха клуба с милиони левове дългове.

В БФС е пристигнал факс от ФИФА, според който парите трябва да постъпят в сметката на Уриарте до 9 март. Първоначално срокът е бил с два дни по-рано, но след обжалване от ЦСКА световната централа е дала още 48 часа на „червените“. Причината за снизхождението е фактът, че родната прокуратура е получила сигнали за източване на 31-кратните шампиони от страна на престъпна група. Именно под този знаменател Александър Томов слага бившите ръководители на ЦСКА от „Титан“, както и няколко мениджъри и адвокати.

Ако до 9 март сумата не бъде преведена, още на 10-и ще се събере Дисциплинарната комисия на ФИФА и ще бъде взето решение да отнемат точки на ЦСКА.

Междувременно стана ясно, че мениджърът Генади Вучков е поискал от ДК да накаже ЦСКА с отнемане на 12 точки от техния актив в „А“ група. Жалбата е пусната в сряда, а причината е дългът от 320 000 евро към него относно посредническа дейност по привличането на Илияс Кириякидис, Сержиньо, Михаил Венков и Тасио от Локомотив (Пловдив) в ЦСКА (б.а. по три точки за всеки казус).

Както е известно, Вучков вече осъди червените в Арбитражния съд, но те все още не са се издължили, което е накарало мениджъра да се обърне към ДК. Освен това лидерът в „А“ група е заплашен с отнемане на точки и заради неплатени суми към мениджърите Сокена Ба и Карлош Гонсалвеш, които вече са осъдили червените на всички инстанции. На клуба тежи и дълг към Чавдар (Етрополе) за трансфера на Чочев в Палермо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments