> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА обмисля финална четворка в Шампионската лига


0
0
401

УЕФА обмисля да въведе финална четворка в Шампионската лига. Това вече беше потвърдено от президента на европейската футболна централа Александър Чеферин. Словенският адвокат заяви, че този вариант може да бъде идеален за увеличаване на приходите. Чеферин обаче подчерта, че така се губят домакинствата и самите отбори едва ли ще подкрепят подобно предложение.

Подкрепям този формат за Шампионската лига. Той ще бъде много ефективен по отношение на приходите, ако разбира се бъде въведен по подходящ начин. Не само аз обаче, всички трябва да предложат мнението си по темата. Засега само обсъждаме тази идея и не сме взимали решение. Хареса ни и миналогодишният формат от осем отбора, който не може да бъде реализиран в рамките на една седмица”, каза Чеферин за “Екип” в навечерието на финала на Шампионската лига.

Мога да назова много предимства и недостатъци на формата Финална четворка. От една страна може да се получи фантастично събитие, в което да се включват различни други прояви като концерти и така нататък. От друга страна, така ще губим домакински мачове. Клубовете едва ли биха били щастливи от подобно нещо”, допълни той.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments