> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА няма пак да отлага Евро 2020


0
0
417

УЕФА не планира да отлага за втори път Евро 2020. В Нион ще направят всичко възможно шампионатът да се проведе през лятото. Финалите бяха отложени за тази година заради неочакваната пандемия от коронавирус, която се разрази по света. Те бяха насрочени за година по-късно, но настоящата обстановка в Европа и по света не дават оптимистични прогнози.

Редица спортни събития продължават да бъдат отлагани, а в различните държави крутите мерки за борба със заразата продължават да бъдат в сила.

Юбилейното издание на турнира трябва да се проведе в различни градове на Стария континент, което е допълнителен проблем заради факта, че противоепидемичните мерки в различните държави са различни. По първоначален план надпреварата трябва да започне на 11 юни и да приключи точно месец по-късно.
Съдбата на турнира окончателно ще бъде решена в средата на месец март, но според близки до делата на УЕФА, но отлагане на турнира е немислимо заради огромните финансови загуби за всички страни.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изрази надежда, че масовото ваксиниране в Европа и света, което тече в момента, ще повлияе благоприятно на ситуацията и пандемията ще отмине.
“Ваксинацията вече стартира и мисля, че ще можем да напълним трибуните през лятото. Засега планът е турнирът да се проведе в 12 държави. Разбира се, има и резервни варианти, ако някоя от държавите има проблем. Готови сме да организираме надпреварата в 11, 10 или девет града. Дори и в само една държава, ако е необходимо. На 99,9% съм сигурен обаче, че ще имаме Европейско първенство в 12 града, както е планирано”, изрази надежда словенецът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx