> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА няма пак да отлага Евро 2020


0
0
381

УЕФА не планира да отлага за втори път Евро 2020. В Нион ще направят всичко възможно шампионатът да се проведе през лятото. Финалите бяха отложени за тази година заради неочакваната пандемия от коронавирус, която се разрази по света. Те бяха насрочени за година по-късно, но настоящата обстановка в Европа и по света не дават оптимистични прогнози.

Редица спортни събития продължават да бъдат отлагани, а в различните държави крутите мерки за борба със заразата продължават да бъдат в сила.

Юбилейното издание на турнира трябва да се проведе в различни градове на Стария континент, което е допълнителен проблем заради факта, че противоепидемичните мерки в различните държави са различни. По първоначален план надпреварата трябва да започне на 11 юни и да приключи точно месец по-късно.
Съдбата на турнира окончателно ще бъде решена в средата на месец март, но според близки до делата на УЕФА, но отлагане на турнира е немислимо заради огромните финансови загуби за всички страни.

Президентът на УЕФА Александър Чеферин изрази надежда, че масовото ваксиниране в Европа и света, което тече в момента, ще повлияе благоприятно на ситуацията и пандемията ще отмине.
“Ваксинацията вече стартира и мисля, че ще можем да напълним трибуните през лятото. Засега планът е турнирът да се проведе в 12 държави. Разбира се, има и резервни варианти, ако някоя от държавите има проблем. Готови сме да организираме надпреварата в 11, 10 или девет града. Дори и в само една държава, ако е необходимо. На 99,9% съм сигурен обаче, че ще имаме Европейско първенство в 12 града, както е планирано”, изрази надежда словенецът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx