> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тръст “Синя България” събира пари за школата на Левски


0
0
479

От Тръст “Синя България” обявиха началото на нова кампания. Организираните привърженици на Левски обявиха, че започват събирането на средства за подпомагане на ДЮШ на клуба. Тръстът е съсобственик във футболния клуб, като притежава 10% от акциите.

“В тези трудни за нашия любим клуб времена, изпълнени с редица предизвикателства от всякакво естество, ни остава само едно – да обърнем поглед към съхранението на синия идеал, нашите ценности така присъщи на вековните отбори и непоклатимия левскарски дух, доказал се във времето. С общи усилия доказахме, че финансовите и оперативните проблеми могат да бъдат преходни. Това, което обаче не е подвластно на времето е нашата любов, традиции и гордост, че принадлежим към едно велико синьо общество бранило и бранещо името Левски.

Въпреки всички несгоди днес наш дълг е този път да бъде продължен… От днес “Тръст Синя България” дава началото на повсеместна информационна и дарителска кампания, насочена изцяло към ДЮШ на ПФК Левски. Кампанията цели да запознае отблизо левскарската общност с процесите, постиженията и таланта на децата на Левски, както и да набира средства за конкретни оперативни разходи и капиталови подобрения така необходими на школата ни. От февруари 2020 г. до днес “Тръст Синя България”, в ролята си на акционер, недвусмислено показа, че има капацитета да създава и управлява кампании в полза на любимия ни клуб. Школата е интегрална част от успеха на всеки един клуб и за нас е най-значимата част от синьото семейство. Левскарският дух се гради и възпитава от ранна детска възраст, а не в мъжкия отбор.

Всяка една инвестиция в ДЮШ за нас е инвестиция в бъдещето. Школата ни бележи огромен напредък в последната година и половина под вещото ръководство на директора, Йончо Арсов, главния методист, доц. Емил Атанасов, както и целият треньорски екип.

Към днешна дата ДЮШ на Левски е абсолютен хегемон в България. Безапелационни лидери сме в гарнитурите U19, U17, U16, U15, U14, а най-малките на границата на юношеския футбол от U13 се намират временно на второ място в класирането. Всички наши отбори продължават успешно и в турнира за Купата. С упоритата си работа и постигнатите резултати ДЮШ заслужава нашата всеотдайна подкрепа! Очаквайте подробности в най-скоро време. Започваме!“, написаха от “Синя България”.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments