> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Треньорът на Ботев: Вярвам в този проект


0
0
1750

Губейки вкъщи с 0:1 съм доволен от точката с оглед на това, че успяхме да изравним. Ако ме бяхте питали преди мача, дали ще съм щастлив на точка – отговорът е не. Еспиноса не е готов физически за цял мач и затова го ползваме от пейката. Той е силен физически играч и затова го използваме в определени ситуации, когато това му качество може да ни помогне. Именно за това дне влезе като втори нападател. Той ни помогна и много в защита срещу бързите контри на съперника. Това заяви треньорът на Ботев Азрудин Валентин след мъчното 1:1 с Монтана.

“За съжаление днес допуснахме много положения пред нашата врата след много наши грешки. Отдавам го на напрежението и на това, че футболистите са с мисъл, че трябва задължително да спечелят. Без да ни наложат преса ние правим грешки. Монтана дойдоха да вземат точката и се справиха много добре в играта си в защита. Не съм доволен от нашата игра. Аз знам на какво е способен нашият отбор. Само за два кратки периода от срещата показахме добра игра. Най-голямото предизвикателство пред нас е да си върнем увереността в собствените ни възможности”, продължи босненецът.

“Мачовете, които изиграхме бяха равностойни. Тези, които ни предстоят, също ще бъдат такива. Винаги можем да намерим нещо позитивно. В последните два мача показахме характер и не загубихме мачовете. Явно обаче ни трябва една победа, за да получим увереност. Предстои ни мач за Купата и ще направим всичко възможно да спечелим тази победа именно там. Надявам се в сряда да покажем най-доброто от себе си. Вярвам в този отбор и в този проект”, завърши Вале.

Снимка: facebook.com/Botev.Plovdiv

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments