> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Трансферът на Али Соу в Ростов зацикли


0
0
242

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в руския Ростов зацикли и нападателят все още е в София. В момента текат преговори за личните му условия. Гамбиецът трябва да се разбере с руския клуб относно своята заплата и допълнителните възнаграждения. Според източници той иска 1 млн. евро на година от бившия отбор на Ивелин Попов. От ЦСКА в същото време настояват трансферната сума на Соу да не пада под 4 милиона евро, а от Ростов се пазарят за нея. Очаква се в следващите часове Соу да замине за Русия, ако всички параметри по сделката бъдат уточнени. Той трябва да премине задължителните медицински изследвания и след това трансферът ще бъде обявен официално.

“Към този момент никой не знае – близо ли е Соу до трансфер или е далеч от него. Мога да потвърдя, че водим преговори с Ростов”, каза мениджърът на играча Луиджи Сорентино пред “Риа новости”.

Руската медия sports.ru публикува подробности относно очакваната сделка. Според журналиста Сергей Егоров, таранът на “червените” ще мине медицински тестове. От резултатите зависи и сделката. Ако те са добри, то Ростов ще го вземе под наем за 500 хил. евро до лятото с опция за закупуване на стойност 3 млн. евро. Тъй като Ростов е запълнил квотата за чужденци, то клубът ще даде под наем северномакедонеца Давид Тошевски.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments