> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Трансферът на Али Соу в Ростов зацикли


30 0

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в руския Ростов зацикли и нападателят все още е в София. В момента текат преговори за личните му условия. Гамбиецът трябва да се разбере с руския клуб относно своята заплата и допълнителните възнаграждения. Според източници той иска 1 млн. евро на година от бившия отбор на Ивелин Попов. От ЦСКА в същото време настояват трансферната сума на Соу да не пада под 4 милиона евро, а от Ростов се пазарят за нея. Очаква се в следващите часове Соу да замине за Русия, ако всички параметри по сделката бъдат уточнени. Той трябва да премине задължителните медицински изследвания и след това трансферът ще бъде обявен официално.

“Към този момент никой не знае – близо ли е Соу до трансфер или е далеч от него. Мога да потвърдя, че водим преговори с Ростов”, каза мениджърът на играча Луиджи Сорентино пред “Риа новости”.

Руската медия sports.ru публикува подробности относно очакваната сделка. Според журналиста Сергей Егоров, таранът на “червените” ще мине медицински тестове. От резултатите зависи и сделката. Ако те са добри, то Ростов ще го вземе под наем за 500 хил. евро до лятото с опция за закупуване на стойност 3 млн. евро. Тъй като Ростов е запълнил квотата за чужденци, то клубът ще даде под наем северномакедонеца Давид Тошевски.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading