> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодор Янчев сравни ЦСКА с Лудогорец


50 0

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев, който има зад гърба си 12 сезона с “червения” екип, коментира предстоящото дерби в efbet Лига тази събота с Лудогорец в Разград. Настоящият кондиционен специалист посочи плюсовете и минусите на двата тима, но не се нае с прогноза кой ще спечели. Екснационалът беше гост в поредното издание на “Студио Дерби”.

“ЦСКА е в серия от победи и това радва хората, които обичат този клуб. Да, Лудогорец загуби последния мач, но на всеки се случва. Фаворит в това дерби не може да има. Феновете на ЦСКА са най-важният играч, а сега липсват и това е най-големият минус за отбора. Смяната на поколенията в Лудогорец и присъствието на много нови футболисти пък са слабата страна на разградчани в този момент.

Плюсовете на ЦСКА са в колектива и дисциплината – отборът играе прибрано и задружно. Али Соу беше важен играч, но на “Армията” колективът винаги е бил над всяка индивидуалност. За Лудогорец най-голямото предимство е стабилността в клуба, която имат от години”, обясни Янчев.

Специалистът, който е част от щаба на Стойчо Младенов в последните 4 години, коментира и темата за обединението на двата отбора с името ЦСКА.
“Има си ръководители, които взимат решенията. Аз бих желал да има един отбор, но това е мое виждане и нищо не зависи от мен”, обясни той.
В момента Янчев е без работа, след като през ноември напусна казахстанския Кайсар и екипът изчаква добра оферта.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading