> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тодор Батков се е излекувал от КОВИД-19


0
0
384

Тодор Батков призна, че е прекарал КОВИД-19. Бившият собственик на Левски сподели как се е излекувал и какви са впечатленията му, пред kmeta.bg:

 • Г-н Батков, прекарали сте КОВИД-19. Как се случи?
 • Да, случи се миналата година. В края на октомври се появиха първите симптоми – леко неразположение като при грип. На 2 ноември вече бях диагностициран с КОВИД-19. Започнах стандартното лечение с антибиотик. То ставаше по схема – 4 дни взимах двойни дози, четири дни единични. Чух обаче за ивермектин и пробвах лечение с него.
 • Как научихте за иновативното лекарство?
 • Чух от приятели. Те го бяха пробвали. От уста на уста стигна до мен колко добре им се е отразило.
 • За колко време ви помогна ивермектин?
 • За 3 дни. Лекарството се пие по схема три дни на гладно, най-добре сутрин. Не трябва да се яде около 40 минути след приема му. След третата доза ивермектин ми просветна. Оправих се! И не изкарах тежко коронавируса.
 • Не закъсня ли пускането на ивермектин на българския пазар?
 • Закъсня, трябваше отдавна да се пусне и у нас, разбира се. Знаете, че имам много връзки, приятели и клиенти в Израел. Там лекарството е на пазара. Дори го дават профилактично веднъж в годината срещу всякакви вируси и паразити, срещу отрови, прочиства организма, може да изгражда и антитела. В САЩ вече се използва. Но в България, както всяко хубаво нещо, то срещна мълчалива, но явна съпротива. А лекарството е евтино и безвредно.
 • Но има среди, които очевидно нямат интерес.
 • Вероятно да. Не изключвам в ковид какофонията да има субективизъм и всичко да е борба за надмощие между големите фармацевтични концерни. В САЩ Евросъюзът дава милиарди. Пазарлъците обаче в крайна сметка са на гърба и за сметка на обикновения човек. Създава се паника, безпокойство, напрежение на много фронтове при хората. Действително има медицински проблем – хора се разболяват от КОВИД-19, някои го карат тежко и дори умират, при други има нелеки последици. Но човекът трябва да е в центъра на всички търсения в науката и всичко трябва да се прави в негово име. А не корпоративните печалби да са на преден план. Нека да видим още какво става по света – вкараха политиката в нещо грубо, опитвайки се например да отрекат ваксината на Русия, да я изкарат неперспективна и прокажена, а държавата няма капацитет да я произвежда и разпространява

  Снимка: bgsport.net
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments