> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Това е! Милиони от боклука спасяват ЦСКА


Това е! Милиони от боклука спасяват ЦСКА

0
0
380

Дата: април 9, 2015

Юлиян Инджов и семейство Манджукови ще са хората, които ще издържат ЦСКА до края на сезона. Към момента няма нови инвеститори, които са готови да наливат големи пари в отбора.

Желание да помага изявява бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Сметопочистващият бос, който стана мултимилионер покрай парите от боклука, вероятно ще се включи в по-късен етап в издръжката на клуба, пише вестник „България Днес“.

Вълка постепенно възвръща позициите си в бизнеса с боклука, където негови основни конкуренти са бившите собственици на ЦСКА от „Титан“. Фирмата на Гайтански вече взе два нови района в София за сметопочистване, има и десетки в провинцията. Вълка се надява да разрасне бизнеса си още, след което евентуално би се включил в управлението на ЦСКА.

Преди 2 години Гайтански също бе на крачка от влизането в клуба, но тогава преговорите с предишните собственици от „Титан“ се провалиха. Бизнесменът е известен като голям фен на ЦСКА и има амбиции да помага на отбора от Борисовата градина. При положение че Вълка реши да помага в управлението, то той най-вероятно ще е в сянка и няма да за занимава с оперативните дейности.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments