> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тайгър Уудс катастрофира тежко


232 0

Голф звездата Тайгър Уудс е претърпял тежка катастрофа в Калифорния. Автомобилът на популярната спортна звезда е изхвърчала от пътя, като се е преобърнал няколко пъти, а в пътния инцидент не са замесени други возила. Превозното средство е буквално смачкано, като е трябвало да бъде разрязано, за да бъде изваден Уудс от него, след което веднага е бил откаран в болница.

Великият голфър има множество и тежки наранявания в краката, като ще претърпи операция. На този етап от щаба на американеца отказват да разкриват други подробности. Уудс е бил сам в превозното средство. Няма данни той да е бил използвал алкохол, но не се знае дали голфърът не е бил под влияния на някакви наркотици. Това ще стане ясно впоследствие.

45-годишният американец е най-голямата звезда в голфа, както и една от глобалните суперзвезди на спорта изобщо. Той има 15 титли от Мейджър турнири, както и още 148 победи в професионални турнири по голф. Американецът държи редица рекорди в голфа. Уудс също така е популярен и като първия спортист, милиардер в историята.

Снимка: bbc.co.uk

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading