> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович е доволен от подготовката на Левски


0
0
1189

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е доволен от подготовката в Умаг, Хърватия. За довиждане “сините” загубиха от шампиона на Босна и Херцеговина ФК Сараево с 0:1. Словенецът заяви, че тепърва ще се разбере как тимът ще реагира в мачовете с по-голямо напрежение. Той е категоричен, че в Левски напрежение винаги има, защото е голям клуб.

“Последен ден от лагера и се вижда, че сме малко изморени. Сараево е добър отбор, шампион на Босна и Херцеговина. По-свежи са. Дадохме време на много от играчите. Доволен съм от подготовката. Исках да видя всички в игра и може би се получи загуба на концентрация през второто полувреме. Направихме всичко, което бяхме планирали по време на лагера и това е най-важното за момента“, започна Стоянович.

Сега има още малко време до започването на шампионата и трябва някакви тактически работи да доработим – като реакцията след губене на топката и други неща като статични положения. Това ще бъде нашата работа до началото на шампионата. Беше трудна подготовка и се надяваме да бъде добра. Това ще видим през пролетта“, добави той.

„Имахме договорка в началото на срещата да запазим играчите си, специално защото е последният ден, но Сараево играеха много грубо, но това е футболът. Трябва да свикнем. Имах желание да дам на младите повече минути, но като видях как върви мача, реших да ги запазя за последните минути“.

Всички футболисти дават максимума на тренировките и съм много доволен, но това ще видим в мачовете. Това ни беше пети двубой за 12 дни – много е за нас. Труден мач срещу Сараево. Видяхме, че стояхме добре физически на терена. Сега малко ще си починем, утре тръгваме за София, ще има два дни почивка и започваме отново работа“, заяви още Стоянович.

За Луи Нганиони не мога да кажа още нищо. Ще говорим с г-н Сираков за него. Да, чакаме футболист да дойде, но няма да бързаме. С тези футболисти искаме да направим добра група и план да вървим напред.
Надявам се да сме по-различни от есента. Виждаме, че има разлика. Но едно е в контролите, а друго в официалните мачове и напрежението е по-голямо. Ще видим как ще реагираме като има по-голямо напрежение. В Левски винаги има напрежение, защото е голям клуб“, обобщи Стоянович.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments