> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бетано се ребрандира на Кайзън Гейминг


0
0
591

Фирмата Бетано (Стихиман-Бетано) потвърди, че се преименува на Кайзън Гейминг в продължение на политиката за непрекъснато подобрение.
Думата Кайзън идва от японската бизнес философия, която разглежда въвеждането на малки, постепенни промени в бизнес операциите, за да се опита да подобри както качеството, така и ефективността.
Ребрандирането идва седем години след основаването на Стойхиман и ще засегне марката в Гърция и Кипър, както и Бетано в Германия, Португалия, Румъния и Бразилия.
Като план в развитието на бизнеса на базираната в Атина фирма, която е с мажоритарен собственик OPAP (държаща държавен монопол на хазартни игри), е да разшири отпечатъка си на гръцкия пазар.

Коментирайки ребранда, съоснователят и главен изпълнителен директор на Кайзън Джордж Даскалакис отбеляза: “Това е голям ден за нас и нашите колеги. Кайзън подчертава цялостната философия на компанията и обединява досегашния ни курс с елементите, които ще отбележат бъдещите ни стъпки: Хора, технологии, забавления, отговорност, ангажираност и принос“, обяви пред sbcnews.co.uk Даскалакис.

Ние се стремим да продължим по същия начин, по който тръгнахме, създавайки иновацията “Произведено в Гърция”, която се конкурира енергично в международната среда. Същевременно запазваме страстта си към непрекъснатото подобряване на нашите продукти и услуги, за да подсигурим най-добрия си опит на клиентите си. Това е Кайзън”, каза още Даскалакис.

Снимка: sbcnews.co.uk

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx