> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Срещата между Гриша Ганчев и феновете на ЦСКА не даде резултат


Срещата между Гриша Ганчев и феновете на ЦСКА не даде резултат

0
0
683

Благодетелят в оставка на ЦСКА Гриша Ганчев се срещна днес с избрани фенове, за да разискват ситуацията в клуба. Сбирката състоя в офисите на бизнесмена, като целта й бе привържениците на “червените” да опитат да го убедят да продължи да управлява тима.
Разговорите между Ганчев и около 20-ина фена продължиха близо два часа, но след края им никой не пожела да говори пред медиите. Привържениците са напуснали сградата през страничен вход, докато собственикът е излязъл през паркинга. А това означава, че феновете не е имало какво да кажат. На срещата беше и финансовият директор на “червените” Трифон Попов, но той също не пожела да говори.

Всички фенове обаче са заявили твърдата си подкрепа към Ганчев. Те не желаят ЦСКА да бъде управляван от друг човек. Доволни са от свършената работа до момента и виждат бъдеще за тима с него начело. Феновете благодарили на бизнесмена за това, че спаси ЦСКА и се надяват той да промени решението си и да остане.
На сбирката единствено е станало ясно, че отборът е подсигурен до края на сезона. Така тимът си остава на пазара, като новият шеф на столичани ще трябва да плати символична сума, за а го получи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments