> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спортното министерство подхвана БФС заради “фантом”


0
0
3265

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев обяви, че ръководеното от него ведомство продължава проверката по случая с футболен клуб Стандарт (Шивачево).

Казусът възникна, след като председателят на Управителния съвет на аматьорския отбор Динко Николов обяви, че ФК Стандарт не развива никаква дейност през последните три години, а от Българския футболен съюз пратиха протоколи от три турнира в периода юли 2020 – септември 2021 година с участието на детски отбор на клуба, заради което от министерството се усъмниха за представяне на документи с невярно съдържание.

“Казусът с ФК Стандарт гр. Шивачево продължава да създава прецеденти. Припомням ви, че проверка на експерти от дирекция “Регионална координация и контрол” на Министерството на младежта и спорта установи наличие на сериозно разминаване в твърденията на председателя на Управителния съвет на клуба Динко Николов и Българския футболен съюз. В собственоръчно подписана декларация г-н Николов заяви, че ФК Стандарт не развива никаква дейност през последните 3 години. В същото време от централата предоставиха в ММС протоколи от турнири с участието на детски отбор, представляващ футболния клуб.

Във връзка с публикации в медиите и показан протокол от проведено Общо събрание на футболния клуб, публикуван в Търговския регистър, председателят на УС Динко Николов отново декларира пред ММС, че клубът не упражнява никаква дейност, а подписът му под протокола от въпросното Общо събрание, проведено на 05.02.2021 г., е “брутално фалшифициран“. Г-н Николов заявява, че за първи път вижда този документ. Нещо повече. Той твърди, че никога не е участвал в Общо събрание на футболния клуб на тази дата.

Проверката на ММС продължава и сме изискали допълнителна информация и документи от БФС по този казус”, написа министър Василев в профила си във фейсбук.

Преди седмица Василев обяви, че “Стандарт” е участвал в конгреса на БФС на 12 октомври 2021 г. и е гласувал. Тогава Боби Михайлов беше преизбран за шеф на БФС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx