> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Според законите Стоичков взима всички акции на ЦСКА


38 0

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов трябва да предложат първо акциите си на третия по сила в дружеството Христо Стоичков. Това гласи Търговският закон. Първите двама притежават по 40% от дружеството, а Камата държи другите 20%. Изпълнителният директор Пламен Марков обаче призна, че не е разговарял със Стоичков за последните събития в клуба, а според различни източници Ганчев вече се е чул с Камата. Оттеглящите се от ЦСКА бизнесмени са обещали до седмица да оправят задълженията на клуба. Нов шеф може да влезе на “Армията”, чак след като Стоичков откаже да вземе пакета.

В същото време стана ясно, че Ганчев и Инджов свикват извънредно Общо събрание в събота от 9.00 часа на стадион “Българска армия”. На него са поканени всички акционери, притежаващи акции от ЦСКА-1948 АД, дружеството, което е собственик на “червения” клуб. Извънредното Общо събрание обаче не е насрочено заради събитията, които се разиграха през последните дни на “Армията”. То е свикано на 19 януари – 27 дни преди от декларацията на запалянковците, откъдето се смята, че тръгна всичко.
В първа и втора точка на дневния ред ще се обсъждат рутинни въпроси, нямащи нищо общо със събитията от последните дни. А сегашната ситуация ще влезе в дневния ред чрез последната точка 3 – “Разни”.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading