> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Според Добри Карамаринов Олимпиадата е на 90% сигурна


0
0
372

Ще направим всичко възможно Олимпийските игри да се проведат, аз смятам, че и МОК е на същото мнение. За мен на 90 процента ще бъдат проведени Игрите, разбира се, че не по начина, по който сме свикнали да ги виждаме. Това обяви временно изпълняващият длъжността президент на Европейската атлетика Добромир Карамаринов.

В последните седмици се появиха сигнали, че заради продължаващата пандемия от КОВИД-19 е възможно Игрите в Токио да не се проведат и това лято, и да бъде отменени, но според Карамаринов, който също така е президент на Българската и Балканската федерация по лека атлетика, това е малко вероятно.
“Без Олимпийските игри нещата няма да са същите, няма международна федерация, която да допуска дори, че може и да няма Олимпийски игри. Ние ще направим всичко възможно Олимпийските игри да се проведат, аз смятам, че и МОК е на същото мнение. Това, че жители на Токио са против, не че е без значение, но те бяха фактор в един по-ранен етап. Игрите, разбира се, ще бъдат проведени не по начина, по който сме свикнали да ги виждаме. Не с атмосферата, с която сме свикнали да ги виждаме. Но ние трябва да свикнем с компромисите, те са навсякъде в ежедневието”, сподели още той.

Той говори и за българите в Токио.
“Очакванията, естествено, са съсредоточени в Мирела, Габриела, Тихомир, Ивет. Ние имаме едно друго поколение от доста по-млади, които сега израстват, но при тях резултатът не е чак толкова важен, макар и да имаме деца, които в момента водят световните ранглисти в своите възрасти.
Важното е, че ги имаме, че физически са много надарени и че ако се тренира правилно, когато му дойде времето, те ще постигнат това, което очакваме, но това е в по-далечна перспектива. За Олимпийските игри е ясно, че ще разчитаме на тези, на които сме разчитали в последните години”, обобщи на пресконференция Карамаринов.

Снимка: insidethegames.biz

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments