> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сокачев, слез от Кировия…


Сокачев, слез от Кировия…

0
0
310

Дата: ноември 28, 2014

Един терорист броди из ефира и не дава на бебетата да спят нощно време. Засега само в сряда, но скоро всеки ден, ако БиТиВи се докопа до “А” група. Стане ли това, на Алекси Сокачев глас няма да му остане. То бива, то може, ама това неговото минава всякакви граници. По-малоумно поведение в ефира няма. Че покрай него натам тръгна и партньорът му Делов.

Изглежда Скоачев е един от малкото, които приемат Лудогорец като национална кауза. И се чувства длъжен всеки мач да засвидетелства уважението си към тази кауза, врещейки като ненормален. Момче, не е нужно непрекъснато да си яхнал Кировия, да крещиш “гооол”, сякаш наистина си получил делиормански гол отзад. Достатъчно свърши работа със Стяуа, останалото бе преиграване. А и гавра с професията, в която никой не знае какво търси Сокачев.

Някога Левски също игра в Шампионската лига, преди това пък стигна далеч в Лига Европа. Никой обаче не е умирал в ефир, нищо, че Красимир Минев си е левскар от малък. Само, че той е професионалист, показва го и днес с интервютата си в телевизия, която не я лови кантара. Докато утре Сокачев, ако го наритат от БиТиВи, няма кой да го вземе. Най-много Домусчиев да му даде работа на някой параход като сирена.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments