> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Скандали в БФС заради готвената промяна на Устава


0
0
258

Напрежението в БФС ескалира изведнъж заради предложението на вицепрезидента в остава Атанас Фурнаджиев да се направят промени в Устава. Бизнесменът желае аматьорските клубове да бъдат елиминирани от избора на президентския пост, защото това вече не е толкова модерно. “Близо 650 са отборите, които имат право да гласуват. Няма как да бъде контролирано, при 650 клубове, имащи право да гласуват“, каза пред „бТВ“ Фурнаджиев. Думите му обаче не се харесаха на Аматьорската футболна лига (АФЛ), която работи именно в интерес на малките клубове.

Във връзка с тиражираните в медийното пространство информации за евентуална промяна на Устава на БФС, касаеща отнемане правото на представителите на аматьорския футбол на участие в отчетно-изборното събрание, ръководството на Аматьорската футболна лига заявява, че Уставът на БФС и принципите за демократично провеждане на избори са в тон с мисията на централата, която категорично постановява, че развитието на футбола на всички нива и популяризирането му са приоритет №1. Вярваме, че аматьорските клубове и детско-юношеските школи са гръбнакът на най-масовия спорт у нас, а всички те – бидейки пълноправни членове на БФС, имат уставното право да изразяват позицията си посредством своя вот.

Ръководството на БФС подкрепя позицията на АФЛ и още веднъж подчертава, че Българският футболен съюз работи еднакво усърдно за абсолютно всички клубове в страната и разчита всички те да бъдат необходимият коректив за неговата дейност“, пишат в позицията си ръководителите на аматьорите с председател Румен Вълков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx