> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков: Ще намерим инвеститори за “Герена”


0
0
350

Много по-лесно е да намерим инвеститори за нов стадион. Това заяви мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков. “Сините” почетоха своя патрон Васил Левски, поднасяйки венци пред неговия паметник в столицата. Сираков говори пред журналисти по горещата тема със стадиона, след като вчера стана ясно, че ст. “Георги Аспарухов” им е даден на концесия от държавата.

“Това е ден, в който трябва да се поклоним до земята на делото на един от най-великите българи, който е наш патрон. Каквото и да кажа, ще бъде малко. Трябва да си спомняме с почит и уважение за делото на този велик българин.

Държавата не ни е дала стадиона на концесия, Павел Колев го обясни подробно. Въпреки това използвам случая да благодаря лично на премиера Борисов, който направи невъзможното и показа, че е съпричастен със съдбата на целия български футбол. Жалко е, че не можем да му се отблагодарим подобаващо””, каза Сираков.

“Обръщам се към останалите институции да бъдат експедитивни да проведем тази финална стъпка в най-близко бъдеще. И в мечтите, и в плановете ми е отпреди девет месеца. Това е основното нещо, което ме вълнува. При нас борбата за оцеляване продължава. Ако искаме да превърнем Левски в един европейски отбор и да стъпи на друга основа, първото е да намерим партньор или стратегически инвеститор, и да имаме европейски стадион“, продължи той.

Разбира се, че няма да има държавно финансиране, ние сме частно дружество – самият сектор А, който е недостроен, е собственост на акционерното дружество. Държавата прави това, което искаме. Оттук нататък топката е в нас. Много по-възможно и по-лесно е да намерим инвеститори за нов стадион”, завърши Сираков. Левски гостува на Етър в среща от 18-ия кръг на Първа лига в неделя от 17.00 часа.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments