> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сериозни глоби от БФС за Херо и Стойне Манолов


Сериозни глоби от БФС за Херо и Стойне Манолов

0
0
142

БФС глоби сериозно собственика на Царско село Стойне Манолов и наставника на Берое Димитър Димитров след мача между двата тима от 12-ия кръг на Първа лига, завършил 2:0 за заралии. Дисциплинарната комисия отсече, че двамата трябва да внесат по 5000 лв. заради нанесени обиди към длъжностни лица и за влизане в съдийската стая без разрешение. Действията на Димитров носят и допълнителна глоба от 3000 лева на Царско село като домакин, който е допуснал влизане в съдийската стая без разрешение от представител на гостите.
Както е известно Херо нахлу при реферите и ги напсува в опит да ги сплаши.
“Днес съм силно притеснен от предстоящото ви съдийство. Знам защо сте тук и какво предстои”, обявил Херо. След което той се е обърнал към главния съдия на срещата – Владимир Вълков с думите: “Знам кой смени наряда и защо си тук”.
След намесата на съдийския наблюдател Йордан Иванов, треньорът на Берое е бил отстранен от съдийската стая, като в този момент, все още не е присъствала охраната на мача.
Глоби от Дисципа има и след дербито между ЦСКА и Левски миналия петък. Получилият червен картон Амос Юга е със спрени права за един мач и глоба от 300 лева, а треньорът на “сините” Славиша Стоянович е санкциониран с 400 лева. За обидни и нецензурни скандирания ЦСКА ще трябва да заплати традиционно 1000 лева.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x