> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Серена Уилямс приключва с тениса?


26 0

Великата Серена Уилямс май приключва с тениса. Носителката на 23 титли от Големия шлем напусна разплакана пресконференцията си на Australian Open след загубата от Наоми Осака 3:6, 4:6 на полуфиналите. Доста красноречиви бяха последните думи на 39-годишната американка. Преди да стане от стола тя заяви: „Аз приключих!“. Това породи въпроси дали тя прекратява кариерата си, или просто повече няма да играе в Мелбърн заради напредналата си за спорта възраст.

“Беше ден на големи грешки от моя страна. Това беше факторът, който реши изхода от мача. Имах толкова много възможности, но направих прекалено много лесно допуснати грешки“, заяви още Уилямс. На въпрос дали това е просто един лош ден в кариерата й, американката, която видимо беше много развълнувана, завърши разплакана с думите: “Не знам! Аз приключих. “Ако някога кажа Сбогом, няма да кажа на никого.


Имах чувството, че удрях топката добре по време на целия турнир. В първите няколко гейма днес играх добре. После просто направих твърде много грешки, твърде наивни грешки. Имах шансове, но не е като да съм водела в мача или да съм била в серия. Не бих казала, че бях нервна. Нямах уинър от форхенд в първия сет, но имах много непредизвикани грешки от тази страна”, каза Серена. След това тя напусна залата.
Уилямс целеше да заслужи 24-а титла от Шлема, която би я изравнила на върха с австралийската легенда Маргарет Корт.

Снимка: facebook.com/AustralianOpen

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading