> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Руснакът Зингаревич купува Ботев Пд, сдружението прие условията му


Руснакът Зингаревич купува Ботев Пд, сдружението прие условията му

0
0
331

Сдружение ПФК Ботев, което държи акциите на клуба, прие поставените условия от руския предприемач Антон Зингаревич, и започва преговори за прехвърлянето на акциите. От фенската организация излязоха с позиция по повод разговорите, които бяха проведени преди няколко дни. Зингаревич желае да придобие 60% от Ботев Пд, като за тази цел беше постави някои условия. Най-сериозното от тях беше феновете да излязат от бъдещото управление, което явно ще се случи.
“Сдружение ПФК Ботев взе принципно решение за прехвърляне на мажоритарен пакет акции на компания на руския предприемач Антон Зингаревич.
До решението се стигна след онлайн гласуване през уикенда, проведено между членовете на Сдружението с призив да одобрят, или отхвърлят анблок четирите отправени изисквания:

 • Придобиване на 60% от акциите;
 • Договор за ексклузивно използване на емблемата за срока на договора;
 • Сключване на договор за осигуряване на съгласие за участие на ПФК Ботев АД в първенството;
 • Недопускане на представител на Сдружението в Съвета на директорите.
  По-голямата част от членовете гласуваха в подкрепа на започване на преговори при поставените условия.
  Впоследствие се проведе и онлайн събрание на членовете на организацията, пазач на емблемата и традициите на клуба. На фона на изразените от страна на членовете опасения по отношение най-вече на четвъртото условие Сдружението ще направи всичко възможно, за да защити интересите на ботевистката общественост, като настоява за прозрачност по отношение на финансовото състояние на клуба и цялостното управление на клуба.
  Сдружението е в готовност за стартиране в следващите дни на официалните преговори по споразумението за прехвърляне на акциите и ще настоява за запознаване с конкретните планове на потенциалните инвеститори.
  За началото на януари е планирано Общо събрание на Сдружението, на което членовете да гласуват условията по договореното прехвърляне, а за 8 януари е свикано Общо събрание на Ботев Пловдив АД, на което ще бъде избран нов Съвет на директорите”, обявиха от Пловдив.
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx