> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Руски милиардер поиска 60% от Ботев Пд


Руски милиардер поиска 60% от Ботев Пд

0
0
313

Милиардерът Антон Зингаревич официално поиска да придобие 60% от акциите на Ботев Пловдив. Това става ясно от изявление на “канарите” след последните преговори с руснака. Най-важното му условие е в бъдещото ръководство на Ботев да няма представители на феновете, както е в момента.

Ето и съобщението на настоящите собственици:
“Сдружение “Професионален футболен клуб Ботев Пловдив” публикува следното изявление: “Водени от желанието ни да сме прозрачни със случващото се в Ботев Пловдив, бихме искали да информираме обществеността за развитието на преговорите за придобиване на част от собствеността на клуба.
В четвъртък (18-и декември) в заседателната зала на клуба се проведе среща с участието на двама представители на кандидат-купувача г-н Антон Зингаревич, двама представители на Сдружение ПФК Ботев (Радослав Кошински и Теодор Бочев), прокуриста на клуба Асен Караславов и Божидар Божилов.
На продължилата няколко часа среща представителите на инвеститора представиха условията, при които той би влязъл в клуба, като заявиха, че тези условия не подлежат на договаряне и промени. Ето и самите изисквания накратко:

  1. Компания на г-н Зингаревич желае да придобие 60% от акциите на клуба.
  2. Желае да бъде сключен договор за ексклузивно използване от страна на бъдещия собственик на част от акциите на емблемата за срока на договора, за който акциите ще са в него.
  3. Сключване на договор за осигуряване на съгласие за участие на ПФК Ботев АД в първенството на България (това касае членството на сдружението в БФС и се практикува и сега).
  4. Кандидат-купувачът не желае Сдружението да има свой представител в Съвета на директорите.
    В преговорите с бъдещи партньори сдружението винаги се ръководи от принципната позиция за осигуряване на безпроблемно дългосрочно развитие на клуба.
    Отправена е и молба Сдружението да вземе принципно решение по горните въпроси до неделя (20-и декември вечерта), а представителите на г-н Зигаревич да бъдат уведомени в понеделник сутрин. Сдружението ще проведе консултации сред членовете си през следващите часове и ще уведоми представителите на кандидат-купувача за решението в договорения срок. Обществеността също ще бъде информирана за решенията (каквито и да са те) своевременно.
    Документалната част може да се извърши в последствие (за началото на януари е планирано общо събрание на ПФК Ботев АД)”.
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx