> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Радостин Василев с нова атака срещу Красен Кралев


0
0
266

Спортният министър Радостин Василев твърди, че за ремонта от 6 милиона лева на Зимния дворец в София не вижда да са използвани и 600 хиляди лева. Така той продължи атаката срещу предшественика си Красен Кралев, обяснявайки, че състоянието на държавния имот е потресаващо, въпреки парите, които държавата е отпускала за поддържането му.

“Ремонтът през 2018 и 2019 г. е бил за 6 милиона лева и според тогавашните управляващи поне 15 години няма да се пипа нищо, защото Зимния дворец е супер. А аз не виждам ремонт и за 600 хиляди лева дори. Съблекалните са в мухъл, много са нередностите. Ще сезираме компетентните органи“, каза пред “Нова” Радостин Василев.

Както е известно, Зимният дворец се стопанисва от дружеството “Академика 2011” ЕАД, на което спортният министър наскоро смени ръководството.
“Тези дружества са управлявани по престъпен начин от хора, от които трябва да се търси отговорност. Трябва много спешно да вземем мерки“, добави Василев.

Той коментира и темата с украинските бежанци, сред които и много спортисти, които намериха подслон у нас заради военните действия в родината им.
“България винаги е била гостоприемна, но българската гостоприемност не трябва да прескача границата и да се превръща в инфантилност. Аз също помагам на бежанци от Украйна”, каза Радостин Василев.
“Нито нашите оръжия ще помогнат на някой, нито ще попречат на някой. Трябва да защитаваме българския национален интерес и където не ни е работа – да не ходим.
Нямам никакви лични интереси в спорта, приемам го като кауза. Работя добре дори с опозицията”, добави Радостин Василев.

Снимка: ММС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx