> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пускат до 30 хиляди зрители на ден на “Аустрелиън оупън”


Пускат до 30 хиляди зрители на ден на “Аустрелиън оупън”

0
0
362

До 30 хиляди зрители на ден ще бъдат допускани да гледат на живо мачовете от Откритото първенство на Австралия всеки ден. Това са част от агресивните рестрикции срещу коронавируса в страната и спрямо пристигащите от чужбина, което помогна на Австралия до голяма степен да се опази от COVID-19 и да се превърне в едно от малкото места, където феновете могат да посещават спортни събития.

Спортният министър на щата Виктория Мартин Пакюла, където се намира Мелбърн, заяви, че по време на двете седмици на надпреварата се очаква общо 390 хиляди души да посетят “Мелбърн Парк”, което е около половината от общия брой зрители през миналата година. През първите осем дни на турнира ще бъдат допускани по 30 хиляди зрители, а от четвъртфиналите нататък – по 25 хиляди. “Това означава, че когато стигнем края на турнира на Род Лейвър Арина ще има невероятна атмосфера, не много различна от тази през миналите години. Това ще е най-значителното международно спортно събитие с публика в последните месеци”, обяви Пакюла.

В последните 24 дни във Виктория не е регистриран нито един нов местен случай на заразен с коронавирус, а всички пристигнали в Австралия трябваше да се подложат на 14-дневна карантина. Общо осем положителни случая бяха засечени сред повечето от хиляда играчи, треньори и официални лица, които пристигнаха в страната със 17 чартърни полета.

“Аустрелиън оупън” е между 8 и 21 февруари. А България ще бъде представена от Григор Димитров и Цветана Пиронкова, които преди това ще се пуснат и на подгряваши турнири.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments