> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пускат до 30 хиляди зрители на ден на “Аустрелиън оупън”


Пускат до 30 хиляди зрители на ден на “Аустрелиън оупън”

0
0
393

До 30 хиляди зрители на ден ще бъдат допускани да гледат на живо мачовете от Откритото първенство на Австралия всеки ден. Това са част от агресивните рестрикции срещу коронавируса в страната и спрямо пристигащите от чужбина, което помогна на Австралия до голяма степен да се опази от COVID-19 и да се превърне в едно от малкото места, където феновете могат да посещават спортни събития.

Спортният министър на щата Виктория Мартин Пакюла, където се намира Мелбърн, заяви, че по време на двете седмици на надпреварата се очаква общо 390 хиляди души да посетят “Мелбърн Парк”, което е около половината от общия брой зрители през миналата година. През първите осем дни на турнира ще бъдат допускани по 30 хиляди зрители, а от четвъртфиналите нататък – по 25 хиляди. “Това означава, че когато стигнем края на турнира на Род Лейвър Арина ще има невероятна атмосфера, не много различна от тази през миналите години. Това ще е най-значителното международно спортно събитие с публика в последните месеци”, обяви Пакюла.

В последните 24 дни във Виктория не е регистриран нито един нов местен случай на заразен с коронавирус, а всички пристигнали в Австралия трябваше да се подложат на 14-дневна карантина. Общо осем положителни случая бяха засечени сред повечето от хиляда играчи, треньори и официални лица, които пристигнаха в страната със 17 чартърни полета.

“Аустрелиън оупън” е между 8 и 21 февруари. А България ще бъде представена от Григор Димитров и Цветана Пиронкова, които преди това ще се пуснат и на подгряваши турнири.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments