> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Президентът на АИБА проведе открита тренировка преди “Странджа”


0
0
364

Президентът на АИБА Умар Кремльов проведе открита тренировка с част от боксьорите, които ще вземат участие във 72-ото издание на купа “Странджа”. Новоизбраният ръководител на международната централа демонстрира отлични умения, като пожела успех на всички, както в предстоящата надпревара в зала “София”, така и по пътя към осъществяването на голямата мечта – спечелване на медал от олимпийските игри.

Кремльов ще присъства и на официалното откриване на турнира, като преди това ще има среща и с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Пред медиите той сподели, че основната му цел е да направи реформа в АИБА и да изкорени стари практики, заради които централата бе поставена под мониторинг от МОК.

“Запретнали сме ръкави и работим. Трябва да реформираме изцяло АИБА, за да си върнем добрите позиции, които имахме преди години. Искаме АИБА да е отворена към медии, състезатели, треньори и всички партньори. Затова съм и тук, за да покажа подкрепата си към спортистите. “Странджа” е най-старият боксов турнир в Европа, което прави спечелването на медал от него изключително ценно и престижно. България е доказан организатор на международни турнири и съм сигурен, че този няма да бъде изключение”, сподели Кремльов.

От своя страна президентът на БФ Бокс Красимир Инински допълни, че България винаги е имала солидни позиции в международната организация и с много работа вярва, че това ще продължи и занапред. “Присъствието на Кремльов е достатъчен атестат за работата, която вършим. Радвам се, че от АИБА оценяват труда, който полагаме”, заяви Красимир Инински.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments