> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Посланикът на България в Хърватия на визита на Левски


0
0
289

Посланикът на Република България в Хърватска – Генка Георгиева и заместник-министърът на туризма и спорта на Република Хърватска – Оливера Шарич посетиха лагера на Левски. Те бяха посрещнати от капитана Николай Михайлов и наставника Славиша Стоянович, съобщиха от клуба.
“Сините” зарадваха специалните си гости с артикули на клуба, като за посланик Генка Георгиева срещата бе особено емоционална, тъй като тя и семейството й са привърженици на Левски.

Много се радвам, че сте тук. Съжалявам, че не успях да дойда на някои от предните ви мачове, но имах много ангажименти. Тук съм с моя съпруг, но за жалост моят син, който е голям левскар, не успя да дойде, тъй като е на училище. Благодаря за подаръците. Синът ми ще бъде много щастлив. Аз мога да кажа: Само Левски, най-нормалното нещо за човек от семейство на левскари. Надявам се, че се подготвяте добре и сте доволни от подготвителния лагер, а също така, че Умаг ви е харесало”, каза Георгиева.

Имаме планове да направим споразумения между двете страни да имаме още по-голямо сътрудничество в спорта, тъй като няма такива програми. Хърватия много добре развива колективните спортове при децата. Добре дошъл е всеки един българин в Хърватия, а вие сте предверие на това, което искаме да случва. Жалко, че с Григор Димитров така се случиха нещата и не успя да участва на турнира в Загреб. Надявам се ,че ситуацията с COVID-19 по-бързо ще отмине.”

Разбрах, че за първи път сте се в Хърватия на подготовка. Надявам се, че ви харесват условия и всичко минава добре. Поздравления, тъй като разбрах, че напоследък имате само победи. Поздравявам ви, че имате такъв активен и деен посланик в лицето на г-жа Георгиев, която работи денонощно за благото на България и обикаля цялата страна”, коментира г-жа Шарич, коятo също беше приготвила подаръци за делегацията на столичани.

Благодарим за вниманието. Благодарим за всичко. Условията са много добри и отношението към нас също”, коментираха треньорът Славиша Стоянович и капитанът Николай Михайлов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments