> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порточанов с нова атака срещу БФС


53 0

От Инициативния комитет, който стои зад издигането на кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС, благодариха на всички, които ги подкрепят. Според позицията им клубове искат Конгрес на 30 април на Националния стадион. Това е нова атака срещу настоящото ръководство, което назначи конгресът да е през юни.

Ето позицията на Инициативния комитет, като в нея няма редакторска намеса:
“Уважаеми приятели, всички Вие, които ни подкрепихте с името си заедно да извършим промяна в начина на управление на БФС, ИК за издигане на кандидатурата на г-н Христо Порточанов и лично той, изказваме сърдечната си благодарност!

Инициативният комитет никога не е бил анонимен, напротив, сега разбрахме, че сме 255 члена /ДОСЕГА/. Толкова са клубовете, които открито застанаха до нас, НЕЗАВИСИМО ОТ НАТИСКА, НА КОЙТО БЯХА, А И СА ОЩЕ ПОДЛОЖЕНИ ОТ ДВАМА ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА БФС, ЧРЕЗ ОБЛАСТНИТЕ И ЗОНАЛНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА БФС във ВАРНА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ДОБРИЧ, РУСЕ, ХАСКОВО, СЛИВЕН, ЯМБОЛ, БЛАГОЕВГРАД, ВРАЦА, МОНТАНА, ПЛЕВЕН, ТЪРГОВИЩЕ, СМОЛЯН, ПАЗАРДЖИК, ПЕРНИК И ГАБРОВО.

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ГОСПОДА, ВИЕ ЗПОУПОТРЕБИХТЕ С ВЛАСТ. НАДЯВАМЕ СЕ, ЧЕ В СЪДА ЩЕ НАЗОВЕТЕ ИМЕНАТА НА ХОРАТА, КОИТО ВИ НАРЕДИХА И УПОТРЕБИХА. НЯКЪДЕ ЕДВА НЕ СЕ Е СТИГНАЛО ДО ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТИ!
СЛЕД КОНГРЕСА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОВЕДЕНИЕТО МУ. ОТ ХОРА СЪС ЗАВИСИМОСТИ ФУТБОЛА НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА.
Г-Н КОСТАДИНОВ, ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БФС НЕ СЕ ИЗБИРА ОТ ДОНДУКОВ 1 и 2, а от делегатите, не и от бизнесмени вече с бели якички.
КЛУБОВЕТЕ НАСТОЯВАТ ЗА КОНГРЕС НА 30 април на сектор А на Националния стадион Васил Левски от 11 часа в един ден.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЕ ПАЗЕТЕ!

Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС”, съобщиха хората на бившия председател на БФС.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading