> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порточанов настоява Конгресът на БФС да е през април


Порточанов настоява Конгресът на БФС да е през април

0
0
546

Черногорец е част от подписката, с която се иска свикването на Конгрес. Ако 1/3 от пълноправните членове на БФС подпишат документа, Конгресът ще е през април тази година, а не “евентуално” някога си, пишат от Инициативния комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС.
Както е известно, конгресът беше насрочен за 25 юни.

“Ясно е, че настоящото ръководство на БФС не иска да свика Конгрес (вече минаха 16 месеца от оставката на Михайлов). Ясно е, че интересите и финансите са големи. Манипулациите, че догодина ще има пак Конгрес, не отговарят на истината и на разпоредбите на Устава на БФС.

Знаем, че новият президент няма да оправи Цар футбол с магическа пръчка. Но промяна на модела и нови лица трябват. Трябва екип, който да мисли за децата на България, а не за собствените си интереси.

Надежда за промяна има. В подписката се включиха и други клубове от област Перник. Клубовете (поне част от тях) осъзнаха, че си платиха скъпо сметката за яденето и пиенето преди последния Конгрес, а също и за гласуването под натиск. Надяваме се, че и политиците няма сега да участват в изборите на нов Президент на БФС.

Силно се надяваме, да има честни избори (с една интегрална бюлетина) и да спечели най-подготвеният екип, като платформа и като кадри. Изборът на делегати от всеки футболен клуб е много важен, затова колеги футболни деятели, изпратете на Конгреса мислещи хора, не продажници. Заради продажниците България е страдала, страда и ще продължава да страда. Поне да си оправим футболната къща…..
Бъдете здрави!!!”, добавят от организацията.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments