> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Полицията в Благоевград настръхна заради бултрасите


Полицията в Благоевград настръхна заради бултрасите

0
0
41 0

Публикувана на: април 3, 2017

При засилени мерки за сигурност ще се проведе срещата от 1/4-финалите за Купата на България между Пирин и Ботев във вторник от 20:00.

Представители на МВР Благоевград днес информираха официално за реда на допускане на срещата, отнасящ се особено за гостуваща публика. До сектора за гости ще се стига през КПП-та, при които ще бъдат проверявани щателно всички фенове първо за закупен билет, а после и за опасни предмети и забранени субстанции.

Организирани са 2 каси за гостите – при подхода на улица „Теменуга” и на служебния вход, точно преди изкачването за сектора за гостите. Няма да бъде допуснат до стадиона нито един фен на гостуващия отбор, който няма билет за мача.

От ръководството на Ботев не са потвърдили все още приблизително колко привърженици на „канарчетата” ще акостират на стадион Христо Ботев в Благоевград. Очакванията са за минимум 300 човека, но не е изключено броят им да надхвърли 500, пише Plovdivnews.

Продажбата на билети за мача започва от 9.00 часа в административната сграда на „Дъбравска 1”, а в 16.00 часа пък ще бъдат отворени касите на стадион „Христо Ботев”.

Отборът на Пирин ще разчита на подкрепата на всички свои привърженици, като се надява с тяхна помощ и приказката в турнира за Купата на България да продължи.

0
0