> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петев няма притеснения! Националите излизат за бой по Италия


Петев няма притеснения! Националите излизат за бой по Италия

0
0
2634

Дата: март 23, 2015

Националният селекционер Ивайло Петев е сигурен, че България ще постигне добър резултат в неговия официален дебют в евроквалификацията срещу Италия в събота от 21:45 на „Васил Левски”. Най-голямото му притеснение е нашите национали да не допускат елементарни грешки.

„Ние трябва да бъдем доста гъвкави, ако искаме да вземем нещо от тоя мач. Трябва да запазим концентрация през целите 90 минути. Преди всичко не трябва да допускаме елементарни грешки. Това е номер 1 за нас. Италия винаги концентрира усилия в защита и ако им се отдаде шанс –отбелязват. Най-важното е да не им даваме предимство след наши грешки“, сподели Ивайло Петев. Той поиска всеки играч да даде 101% от себе си срещу Скуадрата.

„Притеснение нямам. Ще направим всичко възможно играчите да излязат спокойни и да дадат максимума от това, което могат. Това е мач на психика, най-важното е ние да сме спокойни, да не допуснем нервност в нашата игра. Това е изключително важно и апелът ми е всеки един да даде не 100, а 101 процента от моментното си състояние. Италия е един доста стойностен отбор, наскоро се върнаха в топ 10, но ние имаме нашите шансове и ще ги преследваме с всички сили”, сподели Петев на пресконференция днес.

Селекционерът обеща максимално раздаване и добро представяне, а според него добър резултат срещу Италия ще върне публиката на стадиона в следващите мачове.

„Ние трябва да постигнем добър резултат и съм сигурен, че ще го направим. В следващия мач след добър резултат и хората ще върнем на стадиона. За нас ще е голяма подкрепа и апелирам всички привърженици на националния отбор да дойдат и да ни подкрепят. На мен ми се иска колкото се може повече зрители да дойдат на стадиона. Ние имаме нужда от тяхната подкрепа и много разчитаме на тях”, призова Петев.

„Радвам се, че дебютирам срещу Италия. Ако можех да избера Норвегия, Азербайджан или Италия да ми бъде първи мач, аз бих избрал Италия. Този противник не се нуждае от представяне или реклама. За нас е важно да се представим по най-добър начин”, призна бившият треньор на Лудогорец.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments