> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Палмс бет (Palms Bet) връчи обещаната премия на Левски


1
0
280

Генералният спонсор на Левски Palms Bet връчи премии в размер на 100 000 лева на спортно-техническото ръководство и отбора по време на специален обяд в столичен ресторант. Собственикът на генералния спонсор Мило Борисов приветства клубното ръководство, футболистите и треньорския щаб, начело със Станимир Стоилов.

“Щастлив съм, че съвместната работа между Левски и Palms Bet доведе до спечелването на Купата на България, което донесе много радост на синята общност. Ние се чувстваме част от успеха, който бе постигнат и сме много щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което доказва традиционно добрите ни отношения и факта, че продължаваме да работим заедно за нови успехи на клуба”, каза Борисов.

Той допълни, че партньорството ще помогне на Станимир Стоилов и момчетата да се подготвят добре за предстоящия нов сезон.
“Ние от Palms Bet сме сигурни, че Левски ще направи достойно представяне в европейските клубни турнири и се надяваме да сбъднем желанието на милионите сини фенове след спечелване на Купата на България Левски да постигне и по-големи успехи в предстоящия футболен сезон”, каза още Мило Борисов.

Снимка: Palms Bet

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx