> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Отчаянието завладя Киров: Това беше капака! Децата не правят грешки като нашите


Отчаянието завладя Киров: Това беше капака! Децата не правят грешки като нашите

0
0
199

Публикувана на: декември 9, 2016

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази разочарованието си след загубата с 0:4 от Нефтохимик, като подчерта, че основната цел пред него и щаба му е да окомплектова състава през зимната пауза.

„Огромни проблеми в защита. Те не са от сега, но днес беше капака на всичко. Не е нормално това. Затова търсих промени това. Не е проблем младите да грешат, проблемът е, че опитни състезатели допуснаха грешки. Невероятно груби грешки, които деца от малките възрасти не ги допуска. Но има такива двубои, гледаме напред. След четвъртия гол, вече нещата…”

„Качествени момчета, които не им е момента да дърпат отбора на Ботев. Като поех отбора знаех, че няма да са леки нещата. Не е нормално в това време на шампионата отборът да е в този вид. При тази липса на състезатели на определени позиции се стига до тук. Не се действа така – да се викат деца пожарно, които не са готови да помогнат”, добави Киров.

„Ние сме зависими от определени футболисти. Няма как 10-11 футболисти да изкарат такъв сгъстен цикъл”, каза той и подчерта, че Бонев ще играе само за победа срещу Пирин в следващия кръг:

„Задължително, първото и основно е да измие срама пред наша публика. Футболистите трябва да излязат мотивирани срещу Пирин”.

„Далеч сме в момента, точковия актив ни е малък, но най-важното е през зимата да се окомплектова състава, защото не е сериозно да имаме такъв състав. Ще търсим на всяка позиция, защото нямаме конкуренция”, завърши Николай Киров.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments