> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нидерландец започна проби в Левски


lewskar-gotowa

52 0

Нидерландецът Дилън Джордж започна подготовка с Левски. Халфът пристигна днес в България и се включи в следобедната тренировка на “сините”. Той ще изкара пробен период и ако Славиша Стоянович го одобри, ще подпише договор. Джордж, който е флангови нападател, е свободен агент и българският гранд няма да плаща трансферна сума. В кариерата си “лалето” има един сезон с екипа на елитния Твенте, за който играе 19 мача и бележи 2 гола.
Дилън Джордж ще дебютира със синята фланелка в утрешната контрола срещу Спортист Своге. Тя ще се проведе от 17.00 часа на “Герена”. Това е последната проверка за столичани преди подновяването на първенството. В първия си пролетен мач Левски приема Монтана на 14 февруари.

Дотогава Левски ще преотстъпи някои от младите си играчи през пролетта, за да трупат игрови опит. Става въпрос за Алекс Петков и Георги Александров, защото в момента централните защитници са петима.
През есента първо Георги Тодоров, а след това и Славиша Стоянович разчитаха на Алекс Петков и Живко Атанасов да играят точно пред Николай Михайлов, но през втория полусезон ще бъде различно и по всяка вероятност Ребин Сулака и Начо Монсалве ще заформят новата централна двойка в защита. Не е изключено да се стигне до раздяла и с нападателя Илия Димитров. Стоянович разполага с Найджъл Роберта, Стивън Петков, Валери Божинов, Мартин Петков и Марин Петков за върха на атаката.

Снимка: levski.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading