> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Не откриха дрога и алкохол в тялото на Марадона


Не откриха дрога и алкохол в тялото на Марадона

0
0
115

Резултатите от токсикологичния анализ на тялото на Диего Марадона са шокиращи. В тялото на аржентинеца, който почина преди месец, не бяха открити следи от наркотични вещества. Аутопсията обаче е показала, че Дон Диего е имал много заболявания на различни органи.
“Тези к..чи синове, които очакваха тялото на баща ми да е пълно с наркотици, марихуана и алкохол, бяха неприятно изненадани. Да, той не беше много добре физически в последните си дни, но причините са били други. Не съм доктор, за да кажа какви. Знам само, че той беше много отпаднал. Все едно не говореше със собствения си глас, а чувах някакъв робот”, обяви една от дъщерите на Марадона.
В тялото на легендата не са открити следи от лекарства, които да контролират сърдечните му проблеми, които в крайна сметка доведоха до смъртта му. Както е известно, световният шампион от 1986 г. почина от инфаркт. Апоказват, че смъртта на Дон Диего не се дължи на много алкохол или дрога в последните му часове, а е резултат от множеството му физически и психически проблеми.
Тестовете единствено са дали положителни резултати за психотропни вещества – венлафаксин, куетиаприн, леветирацетам и налтрексон.
Другите му заболявания са цироза (на черния дроб), белодробни и бъбречни проблеми, атеросклероза, хипертония и исхемична болест на сърцето.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x