> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско се подобрява и е стабилен, започнал и да се разхожда


Наско се подобрява и е стабилен, започнал и да се разхожда

0
0
233

Публикувана на: март 6, 2016

Легендата на българския футбол Наско Сираков е напълно стабилизиран, разсеяха се и съмненията за микроинсулт. Съпругата му Илияна Раева разкри и вероятната причина за влошеното здраве на Сираков.

“Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента”, обясни Раева.

От ръководството на Пътната полиция отвърнаха на запитване от “24 часа”, че нямат информация за инцидент с участието на футболната легенда, но не изключиха такъв да е станал. Шефът на столичния КАТ комисар Тенчо Тенев бе категоричен, че това не се е случило в София.

Сираков се почувствал зле към 5 ч сутринта на 3 март и постъпил в болница с главоболие и виене на свят. Проведените диагностични изследвания показаха, че големият спортист не е прекарал мозъчносъдов инцидент дори в лека степен и няма никакви увреждания.

Макар и бавно, Сираков се подобрява, съобщиха от УМБАЛ “Св. Анна” в неделя. Наско е много по-добре от състоянието, в което е постъпил.

Той за първи път е направил малка разходка в коридора на Клиниката по неврология, където бе приет с първоначалните съмнения за микроинсулт.

“Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент”, коментира още Илияна Раева.

А доказателство за това е, че веднага след като състоянието му позволило да стане и усетил завръщане на силите си, Сираков започнал да прави нови разходки. Не като любимите му по няколко километра всяка сутрин на Витоша, но всяка стъпка из болничния коридор явно му е стимул за завръщане към разходките из природата.

Ако състоянието му продължава да се подобрява, ще бъде изписан още тази седмица. Това може да стане най-рано в сряда, уточниха от екипа на болницата за “24 часа”.

Все пак е по-вероятно да остане по-дълго под пряко лекарско наблюдение. Илияна Раева благодари чрез профила си във фейсбук на всички за “огромната любов и загриженост, които изпълват Наско с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments